Serveis que oferim

SERVEI DE ATENCIO A LES PERSONES

El Servei d'Assistència Personal compta amb un Servei d'Acompanyament diurn, nocturn, en caps de setmana, en periode de vacances, cangurs, hospitalari, i més.

PROBLEMES DE AUTONOMIA PERSONAL

Solucions Integrals per a situacions que requereixen higiene i cura de la persona, mobilitzacions, preparació de dietes, control de mediació, passejar, en qualsevol horari i dia de l'any.

SERVEIS DE CANGURS

Persones per cuidar persones, professionals i assistents qualificats per l'acompanyament i la cura de nadons, nenes i nens, sempre que faci falta. Per a situacions específiques i particulars.

ATENCIÓ HOSPITALARIA I MÈDICA

Una atenció a la persona en situacions d'ingrés hospitalari i en necessitats de Post-Hospitalització. L'assistència mèdica de Senior Global inclou infermeria, fisioterapia, logopèdia, podologia, quiromassatge, osteopatia, dietetica, deteriorament cognitiu.

SERVEIS A LA LLAR

Manteniment Integral de l'entorn de la Persona com les compres, la neteja, la planxa, etc.

ASSESORAMENTS LEGALS I ADAPTACIONS A L'HABITATGE

Gestions de Incapacitacions, Dret Succesori, Seguretat Social, etc.
Implementació de les condicions a l'habitatge com ara desenvolupant Salvaescales, Plataformes, Elevadors Verticals, Adaptació Banys, Obertura Passadissos, cangurs, hospitalari, i més.

SENIOR MUNDO

Un món d'utilitats i objectes per facilitar-nos la vida al màxim en tots els nivells, tant per al desplaçament, el bany, la cuina, el dia a dia...